Over Airport Business Park de Hoek

Airport Business Park de Hoek in Hoofddorp, centraal gelegen tussen de A4/A5 en het spoor, heeft een uitstekende ontsluiting, zowel naar willekeurige bestemmingen in Nederland, als naar de rest van de wereld. De Luchthaven Schiphol is slechts 10 autominuten verwijderd van het park en met de rechtstreekse busverbinding slechts 6 minuten. Het is een aantrekkelijke locatie voor bij luchtvaart-betrokken bedrijven.
Op het park zelf is een grote variëteit aan bedrijven met een diversiteit aan activiteiten, waarbij logistiek wel de rode draad is.

Als entree van Hoofddorp en omdat het vlakbij Schiphol ligt, is De Hoek economisch gezien van groot belang voor de gemeente Haarlemmermeer. De laatste jaren is hard gewerkt aan de herstructurering en met resultaat! Er is een Vlindertuin aangelegd die het wandelen over het park aangenamer maakt, er zijn panden gerenoveerd en herbestemd en een groot deel van de wegen is opnieuw geasfalteerd. De aanleg van een snelfietspad en reconstructie van de parallelle Kruisweg (planning nog niet bekend). Daarnaast wordt door Segro hard ontwikkeld op het noordelijk gedeelte van het bedrijventerrein.

Wilt u meer informatie of wilt u uw bedrijf gaan vestigen in dit gebied? Neem dan contact op met de parkmanager via info@abpdehoek.nl of 020 - 653 68 45.