16 nov 2021

Draagvlakmeting voortzetting BIZ voor de periode 2022 - 2026

In verband met de verlenging van de BIZ voor de periode 2022 – 2026 hebben alle eigenaren en gebruikers op bedrijventerrein de Hoek inmiddels een schrijven ontvangen van de Gemeente Haarlemmermeer over de draagvlakmeting voor de voortzetting van de Bedrijveninvesteringszone (BIZ) op bedrijventerrein De Hoek. Met deze draagvlakmeting mogen jullie stemmen of jullie de BIZ ook de komende vijf jaren willen voortzetten.

LEES MEER
21 sep 2021

World Clean-Up Day 2021, groot succes!

In het kader van World Clean-Up Day hebben vrijwilligers van diverse bedrijven op bedrijventerrein De Hoek afgelopen vrijdag 17 september zwerfafval opgeruimd.

LEES MEER
19 aug 2021

Opening The Florian!

The Florian, een splinternieuw Dutch Design Lifestyle Hotel heeft sinds deze week haar deuren geopend. Het hotel biedt comfortabele hotelkamers, maar ook zeer inspirerende vergaderruimtes, een prachtig restaurant, een verassende bar en een moderne sportruimte.

LEES MEER
11 mei 2021

Wegwerkzaamheden A4

Van vrijdag 7 mei 21.00 uur tot maandag 31 mei 05.00 uur zal het aantal rijstroken beperkt zijn tussen knooppunt Burgerveen en knooppunt De Hoek in beide richtingen.

LEES MEER
23 apr 2021

Earth Day, groot succes!

Op 22 april heeft een groep vrijwilligers (medewerkers van bedrijven op ABP de Hoek) in het thema van Earth Day afval geprikt op het bedrijventerrein De Hoek

LEES MEER
15 apr 2021

Doe je mee op 22 april? Meld je aan!

Wereldwijd opschonen begint in je eigen buurt. 22 april 2021 is het wereldwijd ‘Earth Day’; een dag om steun te uiten voor milieubescherming. Dit initiatief is gestart in 1970 en sindsdien worden er op 22 april wereldwijd allerlei evenementen georganiseerd die bijdragen aan het beschermen van het milieu

LEES MEER
02 apr 2021

SEGRO levert nieuw Urban Logistics Centre op in Hoofddorp

Amsterdam, 18 februari 2021 – SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, levert een nieuw Urban Logistics Centre op in Hoofddorp op businesspark De Hoek. Het gaat om een stadsdistributiecentrum van ruim 6.000 m2, gebouwd door Hercuton, direct naast SEGRO Park Amsterdam Airport. Het nieuwe crossdock wordt per direct langjarig verhuurd aan een grote internationale logistieke dienstverlener.

LEES MEER
26 mrt 2021

Wegafsluiting N196 richting Aalsmeer

In opdracht van de provincie Noord-Holland, werkt Dura Vermeer aan het HOVASZ-project, waarbij een hoge snelheidsbuslijn wordt gerealiseerd tussen Hoofddorp en Uithoorn. Ter hoogte van kantorenlocatie RichPort te Schiphol-Rijk (richting van Aalsmeer) zal de kruising Fokkerweg met de N196 worden omgebouwd tot een tijdelijke rotonde.

LEES MEER
18 nov 2020

Parkrenovatie Airport Business Park De Hoek

Hovenier Le Gardinier is voor de renovatie van het groen op Airport Business Park De Hoek inmiddels gestart met fase 2 van de parkrenovatie. In deze fase is onder andere de verbetering van de aanplanting gerealiseerd. Dit is in samenspraak gedaan met het parkmanagement en de architect van het gebied.

LEES MEER
26 aug 2020

Reconstructie kruispunt Rijnlanderweg met Hoeksteen

In opdracht van Gemeente Haarlemmermeer voeren wij een reconstructie uit van de Rijnlanderweg tot en met het kruising met Hoeksteen. Op zaterdag 5 september 2020 brengen wij een nieuwe deklaag aan.

LEES MEER
28 jul 2020

Vertraging werkzaamheden Rijnlanderweg

Op 6 april jl. hebben de bewoners een brief ontvangen waarin zijn geïnformeerd zijn over de werkzaamheden aan het fietspad, de rijbaan en de voetpaden van de Rijnlanderweg. Door onvoorziene omstandigheden heeft het aanpassen en omleggen van de kabels en leidingen langs de Rijnlanderweg meer tijd gekost dan gepland. Hierdoor hebben wij de werkzaamheden nog niet medio juli kunnen afronden.

LEES MEER
30 mrt 2020

Werkzaamheden Rijnlanderweg en Kruisweg

In opdracht van de gemeente werken aannemers aan twee straten op het bedrijventerrein De Hoek dit voorjaar. Het gaat om beperkt onderhoud aan een deel van de parallelle Kruisweg en de aanleg van het fietspad langs de Rijnlanderweg.

LEES MEER
20 jan 2020

Start uitvoering groenplan

Vanaf maandag 20 januari 2020 starten de werkzaamheden ten behoeve van het groenplan. De huidige groenvoorziening krijgt een upgrade en wordt uitgebreid. Zo worden onder andere 50 extra bomen geplant. De werkzaamheden zijn naar verwachting in maart 2020 gereed.

LEES MEER
20 jan 2020

Overlast stilstaande vrachtwagens

Naar aanleiding van diverse meldingen van stilstaande vrachtwagens op de weg hebben we overleg gevoerd met de gemeente voor de benodigde acties.

LEES MEER
20 jan 2020

Resultaten schouw Keurmerk Veilig Ondernemen

Op 14 januari 2020 vond de jaarlijkse schouwronde plaats met de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen, bestaande uit diverse ondernemers van De Hoek, brandweer, gemeente en politie. Het was weer een zinvolle schouw.

LEES MEER
13 nov 2019

Vertraging reconstructie Rijnlanderweg

Op 24 juli 2019 heeft de gemeente een informatieochtend georganiseerd in Hyatt Place Amsterdam Airport over de komende reconstructie van de Rijnlanderweg.

LEES MEER
16 aug 2019

Informatiebijeenkomst reconstructie Rijnlanderweg goed bezocht

Op 24 juli jl. organiseerde de gemeente Haarlemmermeer een informatiebijeenkomst voor ondernemers en bewoners in de omgeving van het deel van de Rijnlanderweg dat eind 2019 wordt aangepast.

LEES MEER
16 jul 2019

SEGRO plaatst eerste kolom voor nieuwe warehouses in Hoofddorp

SEGRO, investeerder en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, bouwt verder aan SEGRO Park Amsterdam Airport (SPAA) in Hoofddorp. Er worden momenteel nieuwe warehouses ontwikkeld van in totaal 19.000 m², gelegen aan de A4 en A5, nabij knooppunt De Hoek. SEGRO verwacht de gebouwen aan het einde van Q1 2020 op te leveren.

LEES MEER
27 jun 2019

Algemene ledenvergadering

Wegens vacatures binnen het bestuur zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Voor de komende jaren staat onder andere de verlenging van de BIZ op de planning. Het beleid en de doelstellingen voor de volgende BIZ-periode van 5 jaar zal moeten worden bepaald.

LEES MEER
27 jun 2019

Upgrade groenvoorziening

Naast het toevoegen van groen zoals bomen en hagen, zullen onder andere wandelpaden worden aangelegd en sporttoestellen worden geplaatst. Bovenstaande resulteert in een positieve bijdrage aan de werk- en leefomgeving en het vergroten van sociale duurzaamheid.

LEES MEER
27 jun 2019

Ongediertebestrijding

Naar aanleiding van rattenoverlast, is sinds eind vorig jaar een ongediertebestrijder ingeschakeld. Deze specialist heeft een aantal maatregelen genomen en komt regelmatig langs om te controleren of er op de juiste plaats bestreden wordt en hoe de bestrijding verloopt.

LEES MEER
22 mrt 2019

Nieuwe contracten voor SEGRO aan de Rijnlanderweg

SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft de afgelopen periode alle overeenkomsten voor de units aan de Rijnlanderweg 766 in Hoofddorp kunnen verlengen of vernieuwen voor de lange termijn.

LEES MEER
27 dec 2018

Gladheidbestrijding Airport Business Park de Hoek

Het zal u niet zijn ontgaan: het wordt kouder. De temperatuur komt ook steeds meer rond het vriespunt te liggen en de kans op winterse neerslag neemt toe. Om onveilige situaties te voorkomen, bestrijdt de gemeente Haarlemmermeer gladheid als gevolg van sneeuw en ijs op wegen en fietspaden.

LEES MEER
11 dec 2018

SEGRO sluit nieuw huurcontract met DHL in Hoofddorp

SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft recent een nieuw langjarig huurcontract getekend met DHL Express voor twee units op SEGRO Park Amsterdam Airport in Hoofddorp.

LEES MEER
28 nov 2018

KVO-certificaat uitgereikt door wethouder Ap Reinders

Wethouder Ap Reinders van de gemeente Haarlemmermeer heeft donderdagmiddag 22 november aan het bestuur van Airport Business Park de Hoek en de andere partners van het traject Keurmerk Veilig Ondernemen het KVO-B certificaat uitgereikt. De uitreiking vond plaats bij ALD Automotive te Hoofddorp.

LEES MEER
14 nov 2018

Eerste entreebord geplaatst

Op 18 oktober was het eindelijk zover, het eerste entreebord aan de Vuursteen werd geplaatst. Er zullen nog een aantal aanpassingen plaatsvinden om het bord en de vlaggen beter zichtbaar te maken.

LEES MEER
14 nov 2018

Algemene ledenvergadering op nieuwe locatie + Keurmerk Veilig Ondernemen

Diverse ondernemers hebben aangegeven dat ze eigenlijk niet weten wie hun buren op De Hoek zijn. Aanleiding voor ons om de algemene ledenvergadering (ALV) bij één van de ondernemers te organiseren.

LEES MEER
14 nov 2018

Kantorenpark Hoek-West Hoofddorp

November 2018 – Gebiedsontwikkelaar HILLGATE Investments ontwikkelt op de Hoek-West hoogwaardige kantoorgebouwen. De locatie aan de Kruisweg wordt een aantrekkelijke omgeving voor hoofdkantoren en grotere (inter)nationale bedrijven nabij Amsterdam Schiphol Airport.

LEES MEER
13 jul 2018

De Vlindertuin op de Hoeksteen maakt zijn naam waar

Op 28 juni was er een lunchwandeling in de Vlindertuin. Ongeveer 15 mensen wandelden mee en hebben onder leiding van Kars Veling (Vlinderstichting) en Henk Nijenhuis (ecoloog van de gemeente) vlinders geteld en bekeken.

LEES MEER
29 mei 2018

SEGRO sluit langdurige huurovereenkomst met Kite

SEGRO heeft een huurovereenkomst voor de lange termijn gesloten met Kite voor ruim 10.000 vierkante meter bij SEGRO Park Amsterdam Airport (SPAA), gelegen op De Hoek Noord.

LEES MEER
10 jan 2018

Samen veilig ondernemen Airport Business Park De Hoek

Tips voor de brandveiligheid van uw pand en buiten terrein

LEES MEER
27 okt 2017

De vlindertuin van De Hoek doet het goed

Bekijk hier het resultaat van de polderecoloog van de gemeente Haarlemmermeer en deskundigen van de Vlinderstichting.

LEES MEER
25 sep 2017

Breikers

Samen voor een vertragingsvrij 2020! Maak gebruik van 40 uur gratis advies en cofinanciering tot € 25.000,-. Tref meer informatie in de flyer of neem contact op.

LEES MEER
23 jun 2017

Impressie snelfietsroute langs bedrijventerrein De Hoek

Het gaat hierbij om de voorlopige weergave van de snelfietsverbinding langs de kruisweg en N196. Klik hier door voor de tekeningen.

LEES MEER
16 jan 2017

Start bouw duurzaam distributiecentrum

Deze maand start ontwikkelaar SEGRO aan de Rijnlanderweg met de bouw van een duurzaam distributiecentrum. De voorbereidingen daarvan zijn al in december begonnen.

LEES MEER
28 nov 2016

BIZ bedrijventerrein de Hoek een feit

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat met ruime meerderheid van stemmen en met de hoogste BIZ-opkomst ooit in de Haarlemmermeer de BIZ is aangenomen!

LEES MEER