Parkrenovatie Airport Business Park De Hoek

18 nov 2020

Hovenier Le Gardinier is voor de renovatie van het groen op Airport Business Park De Hoek inmiddels gestart met fase 2 van de parkrenovatie. In deze fase is onder andere de verbetering van de aanplanting gerealiseerd. Dit is in samenspraak gedaan met het parkmanagement en de architect van het gebied.

Nieuwe planten en bomen

Er worden de komende periode ruim 50 bomen en honderden planten geplant in de bermen en de perken van Airport Business Park De Hoek. Een groen en goed onderhouden omgeving op bedrijvenparken is sfeer verhogend. Door het gebruik van groen en verschillende kleuren in de lente en de zomer voelen zowel bezoekers als medewerkers van de verschillende ondernemingen zich welkom. Omdat het park om de gebouwen heen het eerste aanzicht is, wordt hiermee een goede eerste indruk gecreëerd.

 

Duurzame en sfeer verhogende obstakels

Door gebruik te maken van natuurlijke obstakels in de bochten van van het park is geprobeerd de sfeer te verhogen. Doorgaans worden hiervoor Jumbo blokken geplaatst, maar voor De Hoek is gekozen voor een mooier alternatief met een warmere sfeer, namelijk grote keien. Naast een natuurlijke uitstraling en een sfeer verhogend effect hebben de grote keien ook praktisch nut, namelijk het voorkomen van schade in de bochten.

 

Terug