Nieuwe contracten voor SEGRO aan de Rijnlanderweg

22 mrt 2019

SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft de afgelopen periode alle overeenkomsten voor de units aan de Rijnlanderweg 766 in Hoofddorp kunnen verlengen of vernieuwen voor de lange termijn.

 

SEGRO verhuurt aan de Rijnlanderweg 12 warehouses van in totaal circa 19.500 m2 oppervlakte. Op deze locatie zijn de afgelopen weken lopende contracten verlengd en hebben bestaande klanten hun meters uitgebreid. 

 

Onder andere Pilot Air Freight LLC, een wereldwijde full-service logistiek dienstverlener, heeft het lopende contract verlengd en daarbij ook het bestaande aantal meters uitgebreid. Zij huren nu twee units van in totaal ruim 3.200 m2. Daarnaast huurt een wereldleider op het gebied van airline catering al geruime tijd een warehouse aan de Rijnlanderweg en hebben zij het contract verlengd voor de lange termijn.

 

Met deze ontwikkelingen zijn alle units aan de Rijnlanderweg voor de lange termijn verhuurd. Nicole Grasso, Acting Head of SEGRO Netherlands: “De Rijnlanderweg is een belangrijke locatie voor ons onder de rook van Schiphol. We hebben een goede en inmiddels lange relatie met alle huurders en kijken ernaar uit nog lang samen te werken met alle partijen.”

Terug