Uitreiking certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen continue samenwerken

20 aug 2022

Airport Business Park de Hoek is beloond met het KIWA-certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen continu samenwerken. We zijn met vlag en wimpel geslaagd voor de 1e KIWA hercertificering KVO-B ABP de Hoek. Dit keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar wordt samengewerkt om de veiligheid te verbeteren.

Een belangrijke voorwaarde in het proces om het KVO-B te behalen is, dat de ondernemers samenwerken met de Gemeente Haarlemmermeer, Politie, Brandweer Kennemerland, Koninklijke Marechaussee - District Schiphol, het Parkmanagement en het Bestuur van de Vereniging, en eigenaren en huurders van het park zoals o.a. Scarabee Security Group, Hyatt place, McDonalds, Falcon Logistics Fokker Services, Kyocera Document Solutions Europe B.V., Kite Pharma Eu B.V. en Remiro Freight, afspraken voor de komende drie jaar hebben gemaakt, om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer aan te pakken, middels ons Plan van Aanpak. 

Het KVO-B heeft direct effect op het veiligheidsgevoel van ondernemers, werknemers en burgers. Maar ook bevordert het de samenwerking tussen ondernemers en andere partijen. Het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) is een goede methode om samen te werken aan veiligere bedrijventerreinen. Er zijn inmiddels meer dan 1100 bedrijventerreinen KIWA gecertificeerd! 

Uitnodiging vrijdag 30 september vanaf 15.00 uur

Door COVID-19 heeft er helaas nog geen officiële uitreiking van het certificaat plaats kunnen vinden, maar dit willen wij uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Op vrijdag 30 september vanaf 15.00 uur vindt de uitreiking plaats in NH Hotels op Kruisweg 495 te Hoofddorp. Voor de uitreiking hebben wij wethouder Marja Ruigrok uitgenodigd. 

Wij hopen jullie dan allen te zien! U kunt zich aanmelden via info@abpdehoek.nl

Terug