Reconstructie kruispunt Rijnlanderweg met Hoeksteen

26 aug 2020

In opdracht van Gemeente Haarlemmermeer voeren wij een reconstructie uit van de Rijnlanderweg tot en met het kruising met Hoeksteen. Op zaterdag 5 september 2020 brengen wij een nieuwe deklaag aan. Hierbij is de Rijnlanderweg tussen Hoeksteen en het spoorviaduct in zijn geheel afgesloten. Hierdoor is uw bedrijf niet bereikbaar. Wij zijn ons ervan bewust dat onze werkzaamheden voor hinder in uw omgeving kunnen zorgen. Deze hinder proberen wij te minimaliseren door u te informeren en goed op de hoogte te houden over onze werkzaamheden.

Uitvoeringsperiode 

De werkzaamheden vinden plaats op zaterdag 5 september 2020 van 06:00 tot 20:00. 

Werkgebied 

Onderstaande afbeelding geeft het werkgebied weer (rode kader). Het werkgebied loopt van Hoeksteen tot en met het spoorviaduct. 

Bereikbaarheid 

De Rijnlanderweg is niet bereikbaar voor al het (bestemmings-)verkeer. De Rijnlanderweg zal volledig afgesloten zijn. Er komt een bypass met veel verkeershinder voor verkeer bestemd voor het Segro-terrein (zie figuur 1; oranje pijl). Dit geldt alleen voor personenauto’s en bestelbussen (geen vrachtwagens). Het bestemmingsverkeer wordt omgeleid via N201, N520 (Hoofdweg Oostzijde) en Vijfhuizerweg (zie figuur 2).

 

Verdere informatie

Kijk ook op haarlemmermeergemeente.nl en/of https://www.zaanstad.nl/ voor meer informatie over dit en overige projecten in uw gemeente.

Met vriendelijke groet,

Tom van Bergenhenegouwen

Uitvoering KWS Infra

Terug