KVO-certificaat uitgereikt door wethouder Ap Reinders

28 nov 2018

Wethouder Ap Reinders van de gemeente Haarlemmermeer heeft donderdagmiddag 22 november aan het bestuur van Airport Business Park de Hoek en de andere partners van het traject Keurmerk Veilig Ondernemen het KVO-B certificaat uitgereikt. De uitreiking vond plaats bij ALD Automotive te Hoofddorp.

 

Schoon, heel en veilig. Dat zijn de thema’s waar de KVO-B werkgroep zich op richt. Op 24 juli heeft de werkgroep een audit in het kader van het behalen van het certificaat succesvol afgerond. Het certificaat geeft aan dat de partners (brandweer, politie, gemeente, ondernemers) gezamenlijk op het bedrijventerrein structurele maatregelen nemen om de veiligheid te verbeteren. Het certificatieproces werd begeleid door Robert de Koning van MKB-Nederland. Het certificaat is 3 jaar geldig. Klik hier om het certificaat te bekijken.

 

Afgelopen winter werd een KVO-B enquête onder alle ondernemers op de Hoek gehouden. Het behaalde resultaat is 71%, dit is berekend op basis van een respons van totaal 48 respondenten. Graag willen we iedereen bedanken die hier aan heeft meegewerkt. Zonder uw betrokkenheid was dit mooie resultaat niet bereikt! Wilt u blijvend met ons meedenken over hoe de veiligheidssituatie op de Hoek verbeterd kan worden? Meld u dan aan om lid te worden van de KVO-B werkgroep via: marjolijn@interglobe.nl.

Terug