Kantorenpark Hoek-West Hoofddorp

14 nov 2018

Amsterdam  –  Schiphol Airport  –  Hoofddorp

November 2018 – Gebiedsontwikkelaar HILLGATE Investments ontwikkelt op de Hoek-West hoogwaardige kantoorgebouwen. De locatie aan de Kruisweg wordt een aantrekkelijke omgeving voor hoofdkantoren en grotere (inter)nationale bedrijven nabij Amsterdam Schiphol Airport. 

Het eerste gebouw verrijst naast het HYATT hotel op de hoek van de Kruisweg en de Rijnlanderweg. Dit fraaie kantoorgebouw is een ontwerp van MONK Architecten. Aangeboden wordt ruim 10.000 m² vloeroppervlak verdeeld over 9 lagen met ruim parkeren in ondergelegen parkeergarage. De vloeren variëren van 800 tot 1.500 m² en zijn te huur voor zowel multi-tenant als single-tenant gebruik. 

Voor meer informatie over deze kantoorontwikkeling kunt u contact opnemen met HILLGATE (Contactpersoon Dirxander Vat, tel: 070 511 4741 mail: Vat@hillgate.nl), of het makelaarsteam van CBRE en JLL.

Zicht vanaf  het HYATT hotel

Zicht vanaf  het binnenterrein Hoek-West

In 2010 zijn de eerste twee kantoren op de Hoek-West door HILLGATE ontwikkeld. De hoofdkantoren van onder andere Kyocera Europe en Smith & Nephew Nederland zijn hier gevestigd. In 2014 is ook het naastgelegen Hyatt Place hotel opgeleverd met 330 kamers, restaurant en diverse vergaderfaciliteiten. 

Terug