22 mrt 2019

Nieuwe contracten voor SEGRO aan de Rijnlanderweg

SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft de afgelopen periode alle overeenkomsten voor de units aan de Rijnlanderweg 766 in Hoofddorp kunnen verlengen of vernieuwen voor de lange termijn.

LEES MEER
27 dec 2018

Gladheidbestrijding Airport Business Park de Hoek

Het zal u niet zijn ontgaan: het wordt kouder. De temperatuur komt ook steeds meer rond het vriespunt te liggen en de kans op winterse neerslag neemt toe. Om onveilige situaties te voorkomen, bestrijdt de gemeente Haarlemmermeer gladheid als gevolg van sneeuw en ijs op wegen en fietspaden.

LEES MEER
11 dec 2018

SEGRO sluit nieuw huurcontract met DHL in Hoofddorp

SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft recent een nieuw langjarig huurcontract getekend met DHL Express voor twee units op SEGRO Park Amsterdam Airport in Hoofddorp.

LEES MEER
28 nov 2018

KVO-certificaat uitgereikt door wethouder Ap Reinders

Wethouder Ap Reinders van de gemeente Haarlemmermeer heeft donderdagmiddag 22 november aan het bestuur van Airport Business Park de Hoek en de andere partners van het traject Keurmerk Veilig Ondernemen het KVO-B certificaat uitgereikt. De uitreiking vond plaats bij ALD Automotive te Hoofddorp.

LEES MEER
14 nov 2018

Eerste entreebord geplaatst

Op 18 oktober was het eindelijk zover, het eerste entreebord aan de Vuursteen werd geplaatst. Er zullen nog een aantal aanpassingen plaatsvinden om het bord en de vlaggen beter zichtbaar te maken.

LEES MEER
14 nov 2018

Algemene ledenvergadering op nieuwe locatie + Keurmerk Veilig Ondernemen

Diverse ondernemers hebben aangegeven dat ze eigenlijk niet weten wie hun buren op De Hoek zijn. Aanleiding voor ons om de algemene ledenvergadering (ALV) bij één van de ondernemers te organiseren.

LEES MEER
14 nov 2018

Kantorenpark Hoek-West Hoofddorp

November 2018 – Gebiedsontwikkelaar HILLGATE Investments ontwikkelt op de Hoek-West hoogwaardige kantoorgebouwen. De locatie aan de Kruisweg wordt een aantrekkelijke omgeving voor hoofdkantoren en grotere (inter)nationale bedrijven nabij Amsterdam Schiphol Airport.

LEES MEER
13 jul 2018

De Vlindertuin op de Hoeksteen maakt zijn naam waar

Op 28 juni was er een lunchwandeling in de Vlindertuin. Ongeveer 15 mensen wandelden mee en hebben onder leiding van Kars Veling (Vlinderstichting) en Henk Nijenhuis (ecoloog van de gemeente) vlinders geteld en bekeken.

LEES MEER
29 mei 2018

SEGRO sluit langdurige huurovereenkomst met Kite

SEGRO heeft een huurovereenkomst voor de lange termijn gesloten met Kite voor ruim 10.000 vierkante meter bij SEGRO Park Amsterdam Airport (SPAA), gelegen op De Hoek Noord.

LEES MEER
10 jan 2018

Samen veilig ondernemen Airport Business Park De Hoek

Tips voor de brandveiligheid van uw pand en buiten terrein

LEES MEER
27 okt 2017

De vlindertuin van De Hoek doet het goed

Bekijk hier het resultaat van de polderecoloog van de gemeente Haarlemmermeer en deskundigen van de Vlinderstichting.

LEES MEER
25 sep 2017

Breikers

Samen voor een vertragingsvrij 2020! Maak gebruik van 40 uur gratis advies en cofinanciering tot € 25.000,-. Tref meer informatie in de flyer of neem contact op.

LEES MEER
23 jun 2017

Impressie snelfietsroute langs bedrijventerrein De Hoek

Het gaat hierbij om de voorlopige weergave van de snelfietsverbinding langs de kruisweg en N196. Klik hier door voor de tekeningen.

LEES MEER
16 jan 2017

Start bouw duurzaam distributiecentrum

Deze maand start ontwikkelaar SEGRO aan de Rijnlanderweg met de bouw van een duurzaam distributiecentrum. De voorbereidingen daarvan zijn al in december begonnen.

LEES MEER
28 nov 2016

BIZ bedrijventerrein de Hoek een feit

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat met ruime meerderheid van stemmen en met de hoogste BIZ-opkomst ooit in de Haarlemmermeer de BIZ is aangenomen!

LEES MEER